before
after
estrella

Dos partits ajornats al futbol groc-i-negre per la climatologia

  • Escrit per 
  • divendres, 3 de febrer de 2012 19:35
El primer equip del CE Mataró finalment sí disputarà el derbi maresmenc que l’havia d’enfrontar amb l’Argentona aquest dissabte, 4 de febrer, a les 17 h i que en un principi s'havia ajornat. Al futbol base, però, el Cadet A i l’Aleví A no jugaran els seus respectius partits.
A causa de la climatologia i en un primer moment, el derbi maresmenc entre el CE Mataró i l'Argentona s'havia d'ajornar. Finalment, però, sí que es disputarà. Serà al camp de l’Argentona aquest dissabte, 4 de febrer, a partir de les 17 h.

Els que s'han ajornat han estat dos partits del futbol base groc-i-negre que havien de tenir lloc aquest dissabte, 4 de febrer. Són els matxs del Cadet A i de l’Aleví A. El primer s’havia d’enfrontar al Figueres al Municipal Carles Padrós en la quinzena jornada de Preferent Cadet (grup IV). I l’Aleví A havia de jugar al camp del Sant Gabriel el partit de la dissetena jornada de Primera Divisió Aleví (grup II). Aquests dos xocs ajornats es disputaran previsiblement el cap de setmana del 18 i 19 de febrer.

Cerca Notícies

estrella
RSS Twitter Facebook
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner