before
after
estrella

Moscoso: “Som realistes, ens guanyen en competitivitat”

  • Escrit per  Aida Soriano Fiérrez
  • dissabte, 21 de gener de 2012 08:37
El groc-i-negre Landi lluita per desempallegar-se del rival en el partit  al camp del Turó de la Peira (4-1). El groc-i-negre Landi lluita per desempallegar-se del rival en el partit al camp del Turó de la Peira (4-1). Foto: Josep Ribas.
L’entrenador del CE Mataró, Juan Moscoso, es mostrava satisfet amb la feina realitzada pel seu equip contra el líder de Segona Catalana, el Turó de la Peira, tot i que reconeixia la diferència existent entre ambdós conjunts damunt la gespa.
“Nosaltres juguem, ells competeixen”, afirmava Juan Moscoso, l’entrenador del primer equip del CE Mataró, en perdre per 4-1 al camp del Turó de la Peira, el líder de Segona Catalana (grup II). Així mateix, el tècnic groc-i-negre valorava molt positivament la feina realitzada pels seus jugadors davant un rival d’entitat: “El treball ha estat bo, millor del que esperava”. Malgrat tot, Moscoso apuntava sobre les possibilitats de pugnar per les places capdavanteres de la classificació amb aquest tipus de conjunts: “Som realistes, perquè ens guanyen en competitivitat”.

S’arriba a l’equador del campionat

En la propera jornada de lliga, la darrera de la primera volta, el CE Mataró, desè (25 punts), s’enfronta al Canyelles, segon classificat (36 punts). I el matx, com concloïa Moscoso, serà molt contra un adversari molt complet: “Canyelles és un rival directe, fort i competitiu”.

Cerca Notícies

estrella
RSS Twitter Facebook
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner