before
after
estrella

Moscoso: “És una temporada per treballar dur”

  • Escrit per  Aida Soriano Fiérrez
  • dissabte, 24 de desembre de 2011 19:56
Moscoso: “És una temporada per treballar dur” Foto: Josep Ribas.
“Hi ha hagut moments en què hem somniat, però les lesions ens han posat al nostres lloc”, explicava Juan Moscoso al final del partit de diumenge passat al camp del Singuerlín, en què el CE Mataró va perdre per 3-1. I és que en el primer any a Segona Catalana de l’equip entrenat per Juan Moscoso, els groc-i-negres van arribar a col·locar-se en posicions de promoció a Primera Catalana a mitjans d’octubre, però, en menys de dos mesos, els resultats negatius els han fet baixar fins a la novena posició que ocupen actualment, amb 22 punts després de catorze jornades de lliga.
Les raons que donen explicació a tot plegat, sense voler buscar excuses, les apuntava Moscoso: “Hem tingut un més amb molts lesionats i competim contra gent amb experiència a la categoria”. Marc Domènech, Òscar Cornet, Luis López, Sergi Maymí, Marcial Serrano, Uri Martínez, Rubén Romero, Abel Moreno o David Moreno són futbolistes que en algun moment o altre no han pogut participar amb el grup en els darrers partits per lesió, deixant amb molt pocs efectius la plantilla. Per tot plegat, i donat que el primer equip del CE Mataró es va formar aquesta temporada partint de zero, Moscoso explica: “És una temporada per treballar dur, s’hauran de fer moltes coses, intentarem deixar el projecte assentat i lluitarem fins al final per estar a dalt a la classificació, però és complicat”.

La recuperació dels lesionats, el desig per al 2012

Pel que fa al matx disputat contra el Singuerlín, l’entrenador del CE Mataró analitzava amb molta claredat el que havia succeït damunt el terreny de joc: “La primera part ha estat horrorosa i a la segona s’ha lluitat, s’ha treballat i hem tingut ocasions per empatar i fins i tot guanyar, però no ho hem aconseguit”. Amb vistes al nou any i aprofitant l’aturada nadalenca per recuperar efectius, Moscoso concloïa demanant al 2012: “La reincorporació dels lesionats i competir per estar el millor possible a la classificació”.

Cerca Notícies

estrella
RSS Twitter Facebook
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner