before
after
estrella

Daniel Sànchez a punt de completar la plantilla

  • Escrit per 
  • dimarts, 28 d'agost de 2012 09:02
El tècnic Daniel Sànchez El tècnic Daniel Sànchez Foto: Josep Ribas
La plantilla del Club Esportiu Mataró, que serà dirigida per Daniel Sànchez, ja està acabant d’agafar la forma definitiva que tindrà en aquesta segona temporada a Segona Catalana. La bona notícia que ja vam comentar és que es mantenen bastants jugadors de la passada temporada, i el tècnic groc i negre ja ha acabat pràcticament de cobrir la resta de places per formar una plantilla competitiva i que pugui aspirar a l'ascens.
Com ja va passar la temporada passada, el gruix de la plantilla estarà formada en la seva gran part per jugadors joves, però amb alguns jugadors que aportaran la veterania necessària per competir a Segona Catalana:

Els porters de l’equip, seran Pol Flores (Gramenet B) i Pol Andiñach (Vilassar de Dalt), els dos nascuts el 1991.

La línia defensiva s’ha acabat de completar amb un lateral per cada banda, per poder poder doblar posicions. Els darrers en arribar han estat Isma Aguilar (procedent del Calella juvenil i que ha fet la pretemporada amb el Granollers) i Àlex Castro (Singuerlin). Ells, juntament amb Víctor Yustos, Antonio Pérez, Ruben Berrocal, Pol Raich i Alexis Flores completarien la defensa de l’equip. Tot i això, l’entrenador ja apunta que estarà atent a veure si arriba alguna opció interessant per reforçar-la.

Al mig del camp ha estat baixa Adrià Pamplega, que marxa a estudiar INEF a Lleida, però en canvi en el seu lloc arriba Víctor Hernàndez (1989) que torna precisament d’estudiar a la Terra Ferma. A més, s’incorporen Oscar Bas (1986, provinent del Premià de Dalt) i Juan Rodríguez (1991, del Blanes). Al seu costat hi hauran els ja confirmats Alex Aznar "Parri", Sergi Sauras, Dani Álcantara, Jose Medina i Marcial Serrano (tot i que ara mateix està lesionat).

Per la línia ofensiva, als noms de Landi, Uri Martínez, Àlex Castillo, Marc Aranyó, s’hi afegeixen Ibou Baldeh (Calella juvenil) i Sergio Cobo (1990, exjugador del Premià). I a falta de la resposta d’un jugador, es podria donar per tancada la plantilla groc i negra que el 9 de setembre comenarà la lliga al Municipal contra el Sant Joan Atlètic de Montcada.

Cerca Notícies

estrella
RSS Twitter Facebook
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner