before
after
estrella

Daniel Sánchez, nou entrenador del primer equip del CE Mataró

  • Escrit per 
  • dimecres, 6 de juny de 2012 10:19
El nou entrenador del primer equip del CE Mataró, Daniel Sánchez, en un entrenament del Juvenil A d'aquesta present campanya que finalitza. El nou entrenador del primer equip del CE Mataró, Daniel Sánchez, en un entrenament del Juvenil A d'aquesta present campanya que finalitza.
La propera temporada el primer equip del CE Mataró Escola de Futbol estarà dirigit per Daniel Sánchez. El club groc-i-negre ha arribat a un acord amb el que aquesta campanya ha estat el segon entrenador del Juvenil A mataroní a la Divisió d’Honor per entrenar el primer equip de l’entitat maresmenca durant la temporada del centenari del club (2012/13).
Donada la no continuïtat al capdavant del primer equip del CE Mataró del fins ara entrenador del conjunt amateur groc-i-negre, Juan Moscoso, l’entitat ha tancat un acord amb un nou tècnic perquè ocupi el càrrec que de mutu acord amb el club mataroní ha deixat Moscoso. El CE Mataró vol agrair a Juan Moscoso la gran tasca duta a terme aquest curs a Segona Catalana, en què l’equip ha competit dignament malgrat els pocs recursos dels que disposava i ha posat les bases del nou projecte esportiu de l’entitat groc-i-negra per al futbol amateur.

Un tècnic de la casa

Llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport i diplomat en Magisteri especialista en Educació Física, Sánchez té el títol d’entrenador de futbol de 3er Nivell (Nacional). Amb 31 anys, el nou tècnic del primer equip del CE Mataró Escola de Futbol destaca entre d’altres per haver entrenat els equips de la base de l’Escola de Futbol de Sant Andreu de Llavaneres (1997-2002) i haver estat secretari tècnic del futbol base de la Unió Esportiva Vilassar de Mar (2002-2006) i tècnic auxiliar del primer equip del Club Esportiu Premià (3ª Divisió Nacional) sent el responsable de l’anàlisi dels rivals (2009-2010). En la seva primera etapa al CE Mataró (2006-2009), Daniel Sánchez va entrenar el Cadet A, l’Infantil A i va coordinar l’àrea Aleví-Infantil-Cadet. Ja en la seva segona etapa a l’entitat groc-i-negra, on hi és des del 2010, ha entrenat el Juvenil B i en aquesta darrera temporada ha estat, juntament amb Abel Mourelo, l’encarregat de dirigir el Juvenil A a la Divisió d’Honor, màxima categoria del futbol estatal juvenil.

Cerca Notícies

estrella
RSS Twitter Facebook
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner