before
after
estrella

Moscoso: “És un miracle estar on estem”

  • Escrit per  Aida Soriano Fiérrez
  • dissabte, 18 de febrer de 2012 10:50
Els futbolistes groc-i-negres Castillo (esquerra), Landi (centre) i Medina (dreta) celebren un dels gols aconseguits en el triomf contra l'Arrabal-Calaf de Gramenet per 2-1. Els futbolistes groc-i-negres Castillo (esquerra), Landi (centre) i Medina (dreta) celebren un dels gols aconseguits en el triomf contra l'Arrabal-Calaf de Gramenet per 2-1. Foto: Josep Ribas.
El tècnic del primer equip del CE Mataró, Juan Moscoso, està feliç pel triomf del seu conjunt en la darrera jornada de lliga contra l’Arrabal-Calaf de Gramenet i per les possibilitats que això els hi dóna de lluitar per les posicions capdavanteres de Segona Catalana, però és realista i sap de la importància d’ocupar després de vint partits de lliga la vuitena posició, a només sis punts del segon classificat.
Quatre triomfs de quatre possibles, sis gols a favor i només un en contra. Aquest és el balanç obtingut pel CE Mataró en aquest 2012 com a local. L’última victòria es va sumar diumenge passat, 12 de febrer, davant l’Arrabal-Calaf de Gramenet (2-1) i és per aquest motiu que Juan Moscoso, l’entrenador del primer equip groc-i-negre està tan satisfet amb la feina realitzada pels seus jugadors i per la posició que els permet ocupar a la classificació de Segona Catalana, vuitens (34 punts) a dos triomfs de la segon lloc de la taula, que dóna opció a disputar la promoció d’ascens a Primera Catalana. Moscoso qualifica la situació actual de l’equip com a “esplèndida, boníssima per les circumstàncies de les baixes i impressionant”. I és que durant molts mesos, l’entrenador del conjunt mataroní no ha pogut comptar amb vuits dels seus jugadors per lesions de llarga durada. Contra l’Arrabal-Calaf de Gramenet, el capità Sergi Maymí i Marcial Serrano van reaparèixer després de gairebé tres mesos lesionats i el proper en rebre l’alta mèdica podria ser el central Antonio Pérez. En aquest sentit, Moscoso apunta: “És molt difícil jugar amb una defensa nova cada setmana”. I és per això que afirma en relació a les baixes patides durant el curs i a la posició que ocupa el seu grup de jugadors a la classificació: “És un miracle estar on estem”.

“No renunciarem a res”

Aquest cap de setmana del 18 i 19 de febrer no hi ha competició oficial, però amb gairebé tota la segona volta de la lliga per endavant, els dos propers rivals dels groc-i-negres lluny del Municipal Carles Padrós no seran gens fàcils, ja que són dos contrincants directes com el Lloreda (2n, 40 punts) i el Premià de Dalt (9è, 32 punts). Per la dificultat de tots els equips de Segona Catalana, on qualsevol et pot acabar vencent, i per les nombroses baixes que encara té el grup per lesió, Moscoso exposa realista: “És molt difícil estar a dalt, encara que no renunciarem a res”. I finalitza fent una previsió de futur pel que fa a la classificació final del CE Mataró aquest curs a Segona Catalana: “Si acabem entre els set primers, serà un èxit rotund”.

Cerca Notícies

estrella
RSS Twitter Facebook
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner