before
after
estrella

El Juvenil A buscarà a Badalona el segon triomf

  • Escrit per  Premsa / A.N.
  • dissabte, 10 de setembre de 2016 08:56
Aquest dissabte el Juvenil A vol posicionar-se en la zona alta de la classificació en aquest inici de lliga sumant els 3 punts en la visita a Badalona.
Tot i que l’equip encara ha de seguir evolucionant molt, el rigor i la solidesa del treball estan començant a donar els seus fruits. Arrel d’això l'entrenador David Hidalgo ens comentava el següent: “Estic molt content amb l’equip, amb tots i cadascun dels jugadors, l’actitud de tots ells és immillorable en els entrenaments i les coses van per bon camí però això acaba de començar, no hem fet res encara per fer volar coloms, tot i que, realment la valoració que se’n pot fer fins ara ha de ser positiva i a la vegada realista sent conscients que ens queda molt per créixer”.

L’equip de David Hidalgo segueix amb pas ferm sense encaixar cap gol i imbatut, pretén seguir aquesta dinàmica ascendent en el partit contra el Badalona CF al municipal de Badalona, aquest dissabte a les 16’00h. Aquest sempre ha estat un rival especial per la seva historia i per la poca distància que separa Mataró i Badalona suposa que sigui un rival de zona amb qui sempre es comparen trajectòries. De fet, s’esperà un gran partit dissabte ple de tensió, de rivalitat, intens i segurament molt igualat, on els jugadors mataronins hauran de fer-se valer i mostrar-se en la seva millor versió per treure el partit endavant.

Cerca Notícies

estrella
RSS Twitter Facebook
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner