before
after
estrella

Els entrenadors del planter, a la Ciutat Esportiva Joan Gamper

  • Escrit per 
  • divendres, 9 de març de 2012 12:20
El grup d'entrenadors de la FPE Mataró (dreta) que van assistir a les xerrades impartides pel FC Barcelona a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, a l'entrada del recinte esportiu juntament amb l'altre grup de tècnics que també van estar presents del Jàbac i Terrassa (esquerra). El grup d'entrenadors de la FPE Mataró (dreta) que van assistir a les xerrades impartides pel FC Barcelona a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, a l'entrada del recinte esportiu juntament amb l'altre grup de tècnics que també van estar presents del Jàbac i Terrassa (esquerra). Foto: Albert Gibert.
Al voltant de 30 tècnics del futbol base de la Fundació Privada Esportiva Mataró van assistir el passat 28 de febrer a unes xerrades organitzades pel FC Barcelona sobre metodologia d’entrenament.
En el marc de l’acord de col·laboració que el Mataró té amb el Barça, els blaugranes van oferir a l’entitat groc-i-negra -de la mateixa manera que el FC Barcelona està fent amb la resta de clubs amb els que col·labora- la possibilitat de prendre part en unes sessions teòriques i pràctiques sobre la metodologia d’entrenament culer. L’activitat es va dur a terme durant la tarda del passat dimarts, 28 de febrer, a la Ciutat Esportiva Joan Gamper (Sant Joan Despí), on s’exerciten tots els equips de futbol del FC Barcelona, i hi van estar presents gairebé tots els tècnics de la base groc-i-negra des de l’Escola fins al Juvenil A. Amb aquesta jornada organitzada pel Barça i posada a l’abast dels tècnics del club maresmenc, el Mataró pretén facilitar d’alguna manera que el entrenadors del club mataroní continuïn el seu procés de formació.
estrella
RSS Twitter Facebook
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner