before
after
estrella

L'exgroc-i-negre Xavi Planas destaca amb l'infantil del Barça

Planas, un dels tres màxims golejadors del Torneig La Liga Promises amb 4 gols Planas, un dels tres màxims golejadors del Torneig La Liga Promises amb 4 gols Foto: laLiga

El mataroní Xavi Planas ha estat un dels noms més destacats d'una setmana en que el món del futbol ha estat molt pendent del que passava a Tenerife amb el prestigiós Torneig La Liga Promises, amb els principals equips de base del continent.


Recordem que el Xavi va jugar als equips de base del nostre club. Primer de Benjamí (D i A) i després ja d'Aleví (C), fins que ja quan era aleví de segon any va ser fitxat per la Damm, per posteriorment acabar al Barça.

Aquest dijous, després d'un gran torneig, el conjunt blaugrana va jugar i guanyar la final del Torneig LaLiga Promises 2016 a Tenerife contra l'Atlètic de Madrid, per 6 a 1. I ho va fer amb actuació destacada i amb dos grans gols de Planas. Amb aquests dos gols, en va sumar quatre i va acabar com un dels tres màxims golejadors del torneig. Enhorabona!

Millors moments de la Final (Barça-Atlético de Madrid, 6-1)

A les semifinals havien guanyat al Reial Madrid (2-0) amb un primer gol espectacular iniciat pel mateix Planas:

Destacat abans al Diari Sport

El dia abans de la final, ja ens vam fer ressò que al Diari Sport destacaven al mataroní Xavi Planas com el millor davanter infantil de tot l'Estat.

estrella
RSS Twitter Facebook
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner