before
after
estrella

VÍDEO: Gran èxit del Torneig "Lluita contra el Càncer"

  • Escrit per 
  • dilluns, 23 de maig de 2016 00:00

Crònica de m1tv.

 


Aquest dilluns, el futbol base mataroní s'ha reunit a diverses instal·lacions per participar de la segona edició del torneig en benefici de la lluita contra aquesta malaltia.
Després d'estrenar-se la temporada passada en petit format, participant només el Mataró i el Cirera, aquesta ha agafat volada i ha aconseguit implicar a totes les entitats de l'associació de clubs de futbol de Mataró.

A falta de dos clubs per poder comptabilitzar el total de la recaptació ja superen les 1000 butlletes venudes, que a un preu de 5 euros cadascuna representa superar el llindar dels 3 mil euros de la darrera edició, i la dels 5 mil que s'havien posat d'objectiu per aquesta.
La recaptacó anirà destinada de forma íntetgre a l'Associació espanyola contra el càncer que va estar present a la jornada en alguns dels camps on es va disputar el torneig.
Per sobre dels guanyadors de cada una de les categories el més important ha estat la solidaritat mostrada pels àrbitres, tot voluntaris, pels clubs, pels més petits i també pels seus familiars que han assisitit durant el cap de setmana als diversos camps.

La intenció és poder repetir el torneig de cara al proper any i designar-li el dilluns de Fira com a data oficial per la seva disputa.

estrella
RSS Twitter Facebook
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner