before
after
estrella

Disfruta aprenent anglès a The English Corner!!

  • Escrit per 
  • divendres, 29 de març de 2019 11:30
The English Corner és una escola d'anglès amb més de 20 anys d'experiència amb  l'aprenentatge de la llengua anglesa com  idioma estranger. Vam començar el nostre recorregut a Irlanda, i  ja fa més de deu anys que contem amb acadèmies a Barcelona i Vilassar de Mar amb la incorporació aquest any de la nostra nova acadèmia a Mataró.

Fem cursos d'anglès per tots els nivells i edats. Nens* Joves* Adults*, en un entorn Anglosaxó. Disposem de la més desenvolupada tecnologia amb aules multimèdia, sales de àudio i vídeo i Espai infantil.
El nostre equip està format per professors titulats en Ensenyament d'Anglès com a llengua estrangera amb una alta experiència tant a Espanya com a l'estranger.

Tenim servei de recollida a les escoles per els més joves  i fem cursos d'anglès al migdia per aprofitar així el temps al màxim, restant temps lliure per poder fer esport i altres activitats a les tardes.

Organitzem viatges a l'estranger i enviem alumnes a les escoles acreditades pel Departament d'Educació ja sigui per setmanes al mes de juliol com per a cursar un any acadèmic complert. Aquest any el destí serà a Irlanda, amb moltes i diverses activitats pels joves, convivint amb famílies natives i amb la supervisió d'un professor de la nostra escola.
Podem oferir preus molt competitius gràcies als nostres contactes directes amb aquestes escoles i podem garantir un excel·lent servei per als nostres alumnes.

Tots els cursos tenen una duració de 3 hores setmanals repartides en dos dies.
Els nostres cursos són reduïts en número d'alumnes, entre 5/6 per classe. Fem una prova de nivell per poder garantir el millor aprenentatge.

Preparem als nostres alumnes per presentar-se als exàmens oficials de Cambridge si així ho requereixen. Fem servir la última tecnologia disponible per crear un ambient natiu relaxat.

El nostre centre està avalat pels bons resultats en l'aprenentatge i l'èxit dels nostres alumnes!

Disfruta aprenent anglès!! Enjoy learning English!!

- Web de The English Corner

Cerca Notícies

estrella
RSS Twitter Facebook
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner