before
after
estrella
Articles filtrats per data: setembre 2017
El gran triomf de la passada setmana va donar-nos el primer liderat de la temporada, compartit amb l'Europa B que va derrotar l'anterior líder, la Unificación Llefià.
Triomf còmode i amb festival golejador del Mataró contra un equip recent ascendit, que dóna el lideratge gràcies a l'ensopegada del Llefià al camp del filial de l'Europa.
Després de set punts en tres jornades, el primer equip busca la tercera victòria contra un rival inèdit que de moment encara no ha sumat cap punt.
Gran debut del nostre Juvenil A (que competeix amb el nom de Juvenil B) amb una golejada que el col·loca com a primer líder.

Empat a Barcelona en un camp complicat (0-0)

diumenge, 17 setembre 2017 20:07
Després de dues victòries seguides en les primeres jornades, el Mataró ha aconseguit un empat que permet seguir invicte

El nou tècnic, Alberto Aybar, va reunir a tota la plantilla per fer una reunió de primera presa de contacte, que acabava amb un sopar de germanor, per anar fent "pinya".

Tornem a Barcelona en busca del 3 de 3

dissabte, 16 setembre 2017 09:46
Després de dues victòries en dues jornades, el primer equip del Mataró buscarà aquest diumenge el tercer triomf seguit, de nou a Barcelona.
El Mataró ha fet d'equip gran aquest diumenge al migdia i ha sabut remuntar un partit molt complicat contra un molt bon equip com és la Guineueta, un conjunt que havia puntuat en les quatre últimes visites a Mataró.
Després de l'inici amb triomf al camp el Canyelles (0-1), el primer equip groc i negre estrena el campionat a casa davant la Guineueta, un dels equips a tenir en compte a la zona alta.
El primer equip ha començat la temporada de manera immillorable. L'orgull groc i negre torna a ressorgir i volem compartir aquests grans moments amb tu. Perquè aquest club és dels socis i aficionats groc i negres.
Pàgina 1 de 2

Cerca Notícies

estrella