before
after
estrella

Comunicat de la Junta Directiva sobre l'estructura esportiva

  • Escrit per 
  • dissabte, 24 de maig de 2014 18:14
Comunicat de la Junta Directiva sobre l'estructura esportiva Foto: Josep Ribas (Arxiu)
Benvolguda família, De cara a la propera temporada s'ha realitzat una reestructuració a nivell de Coordinació Esportiva amb l'afany de millorar la prestació que es realitza des del Club. Així, els informem que la Direcció a nivell esportiu a partir d’ara constarà de tres branques:

- FUTBOL 11


- FUTBOL 7


- ESCOLETA i PREBENJAMÍ


Les persones responsables de cada secció es comunicaran aquest proper dilluns, dia 26 de maig de 2014 i seran  els seus referents en el cas que tinguin qualsevol consulta a realitzar.Ens posarem en contacte amb tots vostès per comunicar-los la sèrie de reunions que tenim previstes realitzar per tenir-los informats en tot moment de la planificació per a la temporada vinent.

D’altra banda, aprofitem per informar-los que aquest estiu tenim planificada la millora de la grada del nostre estadi, banquetes de jugadors i tanca perimetral del terreny de joc,  així com la reforma dels lavabos, cosa que millorarà notablement la comoditat i la imatge del camp de futbol. Unes obres que es faran amb l'ajut de l'Ajuntament de Mataró.

Aprofitem l'ocasió per saludar-los molt cordialmentAtentament,

Junta Directiva CE MATARÓ- ESCOLA DE FUTBOL

Cerca Notícies

estrella
RSS Twitter Facebook
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner