before
after
estrella

Derbi de portes obertes amb Homenatge a l'Albert Gibert

  • Escrit per 
  • dimarts, 7 de gener de 2014 10:37
L'any passat es va jugar el derbi al Trofeu Iluro L'any passat es va jugar el derbi al Trofeu Iluro Foto: Arxiu (Tot Mataró)
Aquest diumenge 12 de gener (16:30h) es viurà al Camp Municipal del Centenari un derbi local molt especial entre el CE Mataró i la UD Cirera. Un partit que feia 21 anys que no es produïa en competició oficial i que coincidirà amb altres actes que el faran encara més especial.
En primer lloc, i destacant aquest fet per sobre dels altres, perquè es farà un acte d'homenatge al nostre president Albert Gibert, que ens va deixar de manera sobtada i abans d'hora abans de Festes. Per aquest motiu el partit s'ha declarat de Portes Obertes, per facilitar que els mataronins puguin acostar-se a aquest sentit homenatge en "dia de futbol".

En segon lloc, des de l'Ajuntament de la ciutat s'ha escollit aquest partit per inaugurar la placa oficial que estrenarà la denominació de Camp Municipal del Centenari. Una nova nomenclatura que precisament l'Albert Gibert va demanar en nom del nostre Club el dia de l'acte de commemoració del Centenari groc i negre a l'Ajuntament de la ciutat.

En tercer lloc, evidentment, hi ha l'elevat interès esportiu. Dos equips mataronins en bona forma que disputaran de ben segur un atractiu partit. Els groc i negres arribaran al matx en tercera posició amb 28 punts –i un partit menys– i els cirerencs en dotzena plaça amb 17 punts. Dos equips amb jugadors que es coneixen bé i que esperem que amb l'afegit de ser partit d'entrada lliure protagonitzin un bon espectacle.

Cerca Notícies

estrella
RSS Twitter Facebook
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner