before
after
estrella

Èxit del Campus del Centenari del CE Mataró

El Campus d’Estiu del Centenari del Club Esportiu Mataró està sent tot un èxit, amb més de seixanta nens que estan divertint-se i aprenent amb monitors amb experiència. Va començar el 25 de juny i serà fins el 19 de juliol, quatre setmanes d'esport i diversió assegurada. La millor manera per començar l'estiu.

Recordem que els diferents grups de nens tenen sessió de camp, i sortides diàries a la piscina o a la platja. També cada divendres tenen preparades sortides especials. (Més informació al Facebook del campus)

Informació del Campus

L'horari complet del campus és de 9 a 18h (amb dinar inclòs de la 13h a les 15h), però hi ha la possibilitat de fer només matins de 9h a 13h, o de només fer matins i tardes sense dinar.

Un campus variat i divertit

Cada matí per iniciar l'activitat gaudim d'unes intensives sessions matinals de camp, amb la continuïtat durant les setmanes que tindran l'objectiu final de millorar la tècnica individual i col·lectiva en situacions de partit. Després hi haurà sessió de piscina a les instal·lacions de “El Sorrall” de Mataró o activitat lúdica i/o jocs d'aigua. Respecte l'alimentació, els menús són variats i abundants, tenint en compte l'esforç diari, les necessitats i els gustos dels mes joves, amb un servei de càtering professional que mengemr a la zona de restauració del mateix camp Municipal.

A la primera hora de la tarda, es faran activitats, joc i vídeos, temps lliure on fomentaren la relació social dels joves amb els seus companys. A la tarda tindrem sessions de competició en situació real de partit, amb unes directrius orientades a l'objectiu de les sessions matinals.

Els divendres, excursions

Cada divendres realitzem una excursió, per desconnectar i gaudir ja que no hem d'oblidar que estem en un període vacacional i estival. Ben aviat confirmarem les sortides, que altres anys han estat a l'Illa Fantasia o a les instal·lacions del Futbol Club Barcelona.

Per obtenir-ne més informació poden passar per les oficines del club o bé trucant al 93 176 70 22 o al correu electrònic: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

Cerca Notícies

estrella
RSS Twitter Facebook
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner