before
after
estrella

El futbol mataroní aquesta setmana està de dol

  • Escrit per 
  • dijous, 29 de setembre de 2016 11:27

Ens ha deixat un home de futbol dels de veritat que ha dedicat molts i molts anys de la seva vida  i molts esforços pel futbol de la ciutat.

Valentín Fernàndez era un bon home, una persona afable que ho aconseguia tot a base de treball i humilitat, no tenia enemics i no hi havia ningú que parlés malament d’ell, fet realment valorable en aquest mon del futbol on normalment o estàs a favor o estàs en contra, on ets dels meus o estàs contra meva.

En Valentín evidentment estimava i es va desviure pel seu club La Llàntia però amb el seu característic bigoti era una persona coneguda per tothom que sempre era ben rebut a qualsevol camp. Es tractava d’una d’aquelles poques persones que sempre era agradable de trobar-se pels camps i xarrar amb ell i que ens deixen un llegat de unió, de cordialitat i de bondat que tant escasseja en aquest mon. Realment es tracta d’una pèrdua dolorosa per tothom, és una notícia que a qui havia tractat amb ell ens deixa ben fotuts perquè ell sabia estar per sobre dels colors i tenia sempre una actitud constructiva i cordial. De fet, amb el seu comportament, compromís i dedicació incansable ens ha demostrat a tothom com dignificar el nostre esport.

Així doncs, és just que Valentín quedi sempre dintre del nostre cor i que aprenguem tots la lliçó de com ser un home del futbol estimat per tots, entranyable, honrat, recte i respectable.

Descansa en pau Valentín!

Cerca Notícies

estrella
RSS Twitter Facebook
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner