before
after
estrella
Articles filtrats per data: desembre 2017

El partit de Sant Esteve per la Creu Roja ha tornat a ser un èxit. Gràcies a tothom per fer-lo possible un any més!

Presentat l'il·lusionant partit de Sant Esteve

divendres, 22 desembre 2017 11:23
Aquest dimecres es va presentar al Municipal del Centenari el tradicional partit de Sant Esteve, a benefici de la Creu Roja.
La Creu Roja i el Club Esportiu Mataró Escola de Futbol organitzem un any més el tradicional partit de Sant Esteve a benefici de la Creu Roja. Aquesta matinal esportiva, festiva i solidària tindrà com a protagonistes el primer equip del Club Esportiu Mataró i una Selecció de jugadors de Mataró.
El femení segueix imparable i va tancar aquest primer trimestre de somni com a líder destacat del grup amb una mova golejada a camp contrari, aquest cop 1 a 5 al camp de l'Atlètic Prat Delta.
El primer equip ha tancat l'any amb un triomf important davant un rival inèdit, el Piferrer, que s'ha avançat però al descans ha vist com el Mataró donava la volta al marcador. Els tres punts ens permeten retallar diferència amb el líder, un Europa B que ha perdut a casa.

Ens visita un rival inèdit, el Piferrer

divendres, 15 desembre 2017 11:02
Aquest diumenge a les 17h el primer equip rep al Municipal del Centenari al Piferrer Atlètic, un equip que no ha visitat mai el nostre camp.
Ha arribat a mans de la nostra entitat sentència judicial emesa per l’Audiència Provincial de Barcelona (Civil), la qual desestima un recurs d’apel·lació interposat pel CE MATARÓ-ESCOLA DE FUTBOL en relació a una primera sentència del jutjat de 1a instància núm. 3 de Mataró, mitjançant la qual es fallava el pagament de 6000 euros a l’empresa DESARROLLOS EMPRESARIALES OSLO, SL, de la qual és administrador l’expresident Sr. Francisco Gonzalo.
Bon inici dels nostre juvenils de Preferent, i és que tant el Juvenil A (que competeix amb el nom de Juvenil B) com el Juvenil B (que competeix amb el nom d'A) estan ara mateix en tercera plaça dels seus respectius grups. Pugen els primers i el millor segon dels quatre grups.

Recuperem el tren de la victòria a Sarrià (0-2)

divendres, 01 desembre 2017 18:32
El CE Mataró s'ha refet de la derrota a casa davant de l'Argentona, amb un triomf molt important aquest dissabte a la tarda al camp del Sarrià.

Cerca Notícies

estrella