before
after
estrella

Triomf solvent i més líders (2-0)

diumenge, 28 octubre 2018 22:24

El primer equip del CE Mataró és una mica més líder de 2a Catalana, després de guanyar amb gran solvència el Young Talent Badalona Sud. Un resultat que combinat amb la derrota del Turó Peira augmenta l'avantatge sobre el segon classificat, que ara és el Montcada, a cinc punts.

El primer equip continua líder destacat després de guanyar al camp del Valldoreix (rival inèdit). Aquest diumenge rep un altre equip que mai ha visitat Mataró: el Young Talent Badalona Sud.

El Femení del Mataró de 1a Catalana va tornar a sumar després de dues derrotes en un partit amb alternatives i fins a vuit gols, que hagués pogut caure de qualsevol dels dos costats... i va acabar segurament de manera justa amb empat.

Estem contents d'anunciar un nou descompte pels socis i jugadors del club: aquest descompte exclusiu en anglès i reforç escolar a English Connection.

El primer equip va aconseguir una treballada victòria a Valldoreix, en una visita inèdita, i referma el lideratge de la categoria amb 7 triomfs en 8 partits. Queda molt, però pas a pas anem fent camí cap al gran objectiu de la temporada.

Visitem un rival inèdit, el Valldoreix

diumenge, 21 octubre 2018 08:00

El primer equip, que continua líder de 2a Catalana, juga aquest diumenge (12:25h) al Municipal de Vallvidrera enfrontant-se al Valldoreix FC, un equip nou a la categoria i rival inèdit.

Es convoca l’Assemblea General Ordinària de socis del Club Esportiu Mataró Escola de Futbol per al proper dia 31 d’octubre de 2018, a les 20 hores a la Sala de Reunions del Camp Municipal del Centenari.

Superem el segon i som més liders! (2-0)

dimarts, 16 octubre 2018 08:14

El primer equip va recuperar-se de seguida de la primera derrota de la temporada i ho va fer amb un gran triomf davant un dels equips perseguidors. A més va poder aprofitar l'ensopegada del Singuerlín per recuperar els quatre punts d'avantatge al capdamunt de la classificació.

El primer equip vol refer-se de la primera derrota de la temporada i ho vol fer a casa i davant un gran conjunt que encara no ha perdut aquesta temporada.

El 1r Equip ha cedit aquest diumenge els primers punts a la lliga: 2-1 al camp del Singuerlín. S'han avançat els locals, ha empatat Toni Muñoz abans de la mitja hora de joc, però a la segona meitat no hem pogut materialitzar les nostres ocasions i el Singuerlin ho ha aprofitat per fer el 2-1.

Pàgina 1 de 2

Cerca Notícies

estrella