before
after
estrella
CE Mataró

CE Mataró

Fundat l'any 1912, el CE Mataró és una entitat esportiva de futbol que en l'actualitat compta a les seves files amb 350 jugadors, distribuïts entre els equips de futbol (18 conjunts: 1 amateur i 17 de base, que van des del Juvenil A fins a l'Escola) i els de futbol sala (8 equips, incloent 1 femení).

Bon triomf del primer equip que ens permet agafar avantatge sobre el tercer classificat. Hem guanyat aquest migdia 0-2 en un partit molt treballat al camp del Sant Andreu de la Barca amb gols de Parri i Youssef! #Endavantmataró
Aquest diumenge a les 12h el primer equip visita Sant Andreu de la Barca, contra un equip en situació molt diferent a quan ens via visitar la primera volta.

Diumenge cita amb el femení que rep el Young Talent

dijous, 15 febrer 2018 12:29 Publicat a Femení
Aquest diumenge la gran cita al Municipal del Centenari és amb el nostre femení, que segueix líder destacat de la 2a Catalana Femenina.
El primer equip tenia les baixes destacades dels dos porters, però ha resolt bé el duel contra un rival inèdit com és la UD Parc amb dos gols a la primera meitat, i el tercer a un quart d'hora pel final. Tres punts molt importants que ens deixen segons en solitari a la caça del líder.

Cerca Notícies

estrella