before
after
estrella
Articles filtrats per data: juny 2016
Aquest DISSABTE 2 de Juliol viurem un Torneig molt especial al Municipal del Centenari! El dels 50 anys de la Fundació El Maresme Us hi esperem!
El nou entrenador del CE Mataró, Alberto Encinas, va reunir-se aquest dilluns amb el bloc de jugadors que conformaran la plantilla del primer equip que buscarà el retorn a la 1a Catalana la pròxima temporada.

El porter del Cadet B fitxa pel Barça

dimecres, 22 juny 2016 15:29
El FC Barcelona ha fitxat el porter del nostre Cadet B, Lluís Tarrés.
El Tot Mataró ens ha fet arribar aquestes dades que demostren que en les tres darreres temporades, coincidint amb el període de Jose María Polo a la banqueta.
El Prebenjamí A i Prebenjamí C del club van rebre el títolque els premia com a campions a la Festa del futbol català, la "Nit dels campions".

El Barça fitxa un benjamí del club

dilluns, 20 juny 2016 08:12
El FC Barcelona ha fitxat un jugador del nostre Benjamí. Es tracta d'Alexis Gómez Villanueva.
La Junta Directiva del CE MATARÓ lamenta els incidents succeïts entre el pare d'un jugador de la nostra entitat i el pare d'un jugador del CD Premià de Dalt el passat 22 de maig de 2016, després d'un partit de la categoria d'infantils.
El nou entrenador Alberto Encinas ja treballa en la confecció de l’equip que ha de buscar el retorna a la Primera Catalana, la categoria que considera que “com a mínim mereix un club com el Mataró”.
El fins fa pocs dies entrenador del primer equip del Club Esportiu Mataró fa balanç de la present temporada, i del cicle de tres temporades que tanca al Club Esportiu Mataró. Gràcies per tot Polo!
Aquest dimarts la seu del Club Esportiu Mataró ha estat l’escenari de la presentació del nou entrenador i coordinador per la temporada 2016-17. Es tracta d’Alberto Encinas i García Chica, respectivament.
Pàgina 1 de 2

Cerca Notícies

estrella