before
after
estrella

Presentem l'equip per la temporada 2017-18

  • Escrit per 
  • divendres, 21 de juliol de 2017 00:00

El nou tècnic, Alberto Aybar, va reunir a tota la plantilla per fer una reunió de primera presa de contacte, que acabava amb un sopar de germanor, per anar fent "pinya".

La pretemporada començarà el dia 7 d'agost, quatre setmanes abans de l'inici de la temporada, que serà el dia 3 de setembre a Barcelona al camp del Canyelles. El primer partit a casa serà el dia 10 de setembre contra el Guineuta, en un camp Municipal del Centenari que està veient com es canvia tota la seva instal·lació elèctrica.

La plantilla quasi tancada

De moment ja s'ha confirmat la continuïtat de Pol Andiñach, Lluís, Isma, Kiku Parcerisas, Sergi Sànchez, Sergio López, Parri, Fiti, Aitor Gonzàlez, Bargalló, Ricky, Bustos, Palanco i Rodri.

Els fitxatges nous que arriben són el porter Cesc De Bode (provinent del Blanes i que tambçe havia jugat a l'Igualada), Marcel España (Amposta), Kamal (ex del juvenil del Sant Andreu i Granollers), Víctor Granero (Premià de Mar), Dani Gonzàlez (Grama i Vilassar B) i Víctor Yustos (provinent del Molletensem però que ja havia jugat al CE Mataró). Possiblement s'incorpori també algun jugador que pugi del juvenil (com Ferran Barrera) i durant la pretemporada vindran alguns jugadors més a prova per poder acabar de tancar la plantilla.

El que està clar és que el nou tècnic conserva el bloc de l'equip que la temporada passada va fregar l'ascens, i amb les noves incorporacions és optimista de cara a poder assolir l'objectiu de l'ascens aquesta temporada.

Endavant Mataró!

Cerca Notícies

estrella
RSS Twitter Facebook
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner