before
after
estrella
CE Mataró

CE Mataró

Fundat l'any 1912, el CE Mataró és una entitat esportiva de futbol que en l'actualitat compta a les seves files amb 350 jugadors, distribuïts entre els equips de futbol (18 conjunts: 1 amateur i 17 de base, que van des del Juvenil A fins a l'Escola) i els de futbol sala (8 equips, incloent 1 femení).

Gran triomf del nostre femení aquest dissabte, guanyant 1-5 al camp del Femení Manu Lanzarote C, amb pòquer de gols de Barbara i un de Judit. A seguir així noies!!

El primer empat de la temporada ha arribat aquest diumenge davant l’Europa B (1-1). Tot i l'empat –i el fet que s'escapin els primers punts del Municipal del Centenari– seguim líders amb 5 punts més que els perseguidors ja que el Montcada també ha empatat.

Que segueixi la ratxa davant l'Europa B!

diumenge, 11 novembre 2018 08:55 Publicat a Primer Equip

El primer equip segueix en una gran ratxa de resultats i líder del grup 2 de 2a Catalana, amb 9 partits guanyats en 10 jornades. Aquest diumenge a la tarda els homes de Raul Monroy volen sumar la desena al Municipal del Centenari.

Patint de valent però amb els tres punts al sarró. Així va tornar el CE Mataró del Narcís Sala de Sant Andreu, seguint una setmana més com a líders destacats de la categoria.Cerca Notícies

estrella