before
after
estrella
CE Mataró

CE Mataró

Fundat l'any 1912, el CE Mataró és una entitat esportiva de futbol que en l'actualitat compta a les seves files amb 350 jugadors, distribuïts entre els equips de futbol (18 conjunts: 1 amateur i 17 de base, que van des del Juvenil A fins a l'Escola) i els de futbol sala (8 equips, incloent 1 femení).

Després d'un empat al camp de l'Espluguenc (el primer de la temporada) el nostre femení va refer-se amb una golejada contra el Bellvitge.

Vital triomf al camp del CE Llavaneres, en un derbi molt igualat a la primera meitat, però que s'ha decantat al nostre favor a la segona amb gols de Maldonado i Youssef. Seguim segons i ara amb tres punts de marge respecte l'Europa B que ha empatat.

Aquesta Setmana Santa l'activitat no s'atura al Municipal del Centenari!! Dirigit pel tècnic del primer equip, l'Alberto Aybar, i amb la presència dels jugadors del primer equip Parri i Bargalló.

Apassionant derbi sense marge d'error a Llavaneres

divendres, 16 març 2018 11:08 Publicat a Primer Equip
Després de l'ensopegada a casa el primer equip té el desplaçament més proper de la temporada, a Sant Andreu de Llavaneres.


Cerca Notícies

estrella