before
after
estrella
CE Mataró

CE Mataró

Fundat l'any 1912, el CE Mataró és una entitat esportiva de futbol que en l'actualitat compta a les seves files amb 350 jugadors, distribuïts entre els equips de futbol (18 conjunts: 1 amateur i 17 de base, que van des del Juvenil A fins a l'Escola) i els de futbol sala (8 equips, incloent 1 femení).

El Mataró torna líder de Montcada (0-2)

diumenge, 15 octubre 2017 17:53 Publicat a Primer Equip
El Mataró ha aconseguit defensar el colideratge al camp del CD Montcada, i fins i tot ha aconseguit passar de la segona posició a la primera. I és que tot i que seguuim empatats amb l'Europa B (que no ha fallat, guanyant 1-2) el millor golaverage permet al nostre equip passar a liderar el grup.

A defensar el colideratge en un camp de la zona alta

divendres, 13 octubre 2017 19:05 Publicat a Primer Equip
El Mataró defensa el colideratge al camp del CD Montcada, un vell conegut.

Vídeo: Triomf contra el Sant Adrià (2-0)

dilluns, 09 octubre 2017 17:05 Publicat a Primer Equip

El CE Mataró es refà de la derrota de la setmana passada i guanya al camp del Centenari. Ho ha fet contra el Sant Adrià, l'actual cuer que no ha aconseguit sumar cap punt en les 6 jornades de lliga.

 

El Mataró s'ha refet aquest diumenge de la primera derrota de la temporada amb un nou triomf que permet escalar fins a la segona posició, compartint liderat amb l'Europa B. Una bona jornada ja que els tres de dalt van punxar: Llefià i Europa van perdre i el Sant Pol va empatar.


Cerca Notícies

estrella